Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Gothic Wielka Wojna

<< < (7/25) > >>

Vedymin:
YYYYYYY

Xardi ostatnie mam pytanie...  

CZy możesz na forum wyjaśnic jak to możliwe że Adanos nie ma wpływu na Ziemianosa?? Czyli może rozkazywac Beliarowi i Innosowi a jemu nie?

Odpowiedz i dam ci spokój

Xardas17:
No nudzisz to uchyle troszke tajemnicy

Fragment

jast potęzniejszy od beliara
jego ogień potrafi zatrzymac wode Adanosa
a swiatłość inosa nie jest wstanie rozświetlić mroku jego

Powstał ozywiony falą i jego gniew doprowadzi do zagłady wzywa slugi a na czele jego armi staja nieumarli kapłani pochowani za zycia

Pan smierci juz nadchodzi żaden z bogow nie był swiadomy jaką moc pochłonie przez tyle tysecy lat .

Trujca połaczy sie by przeciwstawić sie mu. ale losy świata nadal nie są pewne

Fragment

to wyjassini twe ptyania ale wiecej sie nie dowiesz

ani kim jest 4
ani jaki żywioł opanowal
ani jak go pkonać
ani gdzie jest
ani żzadne pytanie na jego temat

Saschy:
A będzie można zostać Gońcem Leśnym? Czyli takim wojownikiem Druidów ;P

Mod faktycznie zapowiada się znacznie lepiej od MT... Może nawet będzie to najlepszy mod jaki kiedykolwiek wyszedł na G1. Zapowiada się długi i wciągający.

PS Lepiej nie mów nic o tym 4 bogu. Trzymaj nas w niepewności. Wszyscy po włączeniu moda - Cel: Dowiedzieć się kim jest 4 bóg. ;PP

Xardas17:

--- Cytat: Saschy ---A będzie można zostać Gońcem Leśnym? Czyli takim wojownikiem Druidów ;P

Mod faktycznie zapowiada się znacznie lepiej od MT... Może nawet będzie to najlepszy mod jaki kiedykolwiek wyszedł na G1. Zapowiada się długi i wciągający.

PS Lepiej nie mów nic o tym 4 bogu. Trzymaj nas w niepewności. Wszyscy po włączeniu moda - Cel: Dowiedzieć się kim jest 4 bóg. ;PP

--- Koniec cytatu ---

No brawo dla tego pana pyta o konkrety

Tak jest takie ugrupowanie ziązane z własnie druidami i ich wojownikami ale nazwy nier wyjawie tez takich ugrupowan jest kilka ( nawet w demku )

dzikiben4:
Jestem testerem i jestem naprawde mile zaskoczony... mod wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie, bajerancki klimat, bardzo dobrze zaprojektowanie obozy kiedy zagracie sami zobaczycie te nowe oblicze Gothica :D napewno szybko was nie znudzi ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej