Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Gothic Wielka Wojna
Vedymin:
YYYYYYY
Xardi ostatnie mam pytanie...
CZy możesz na forum wyjaśnic jak to możliwe że Adanos nie ma wpływu na Ziemianosa?? Czyli może rozkazywac Beliarowi i Innosowi a jemu nie?
Odpowiedz i dam ci spokój
Xardas17:
No nudzisz to uchyle troszke tajemnicy
Fragment
jast potęzniejszy od beliara
jego ogień potrafi zatrzymac wode Adanosa
a swiatłość inosa nie jest wstanie rozświetlić mroku jego
Powstał ozywiony falą i jego gniew doprowadzi do zagłady wzywa slugi a na czele jego armi staja nieumarli kapłani pochowani za zycia
Pan smierci juz nadchodzi żaden z bogow nie był swiadomy jaką moc pochłonie przez tyle tysecy lat .
Trujca połaczy sie by przeciwstawić sie mu. ale losy świata nadal nie są pewne
Fragment
to wyjassini twe ptyania ale wiecej sie nie dowiesz
ani kim jest 4
ani jaki żywioł opanowal
ani jak go pkonać
ani gdzie jest
ani żzadne pytanie na jego temat
Saschy:
A będzie można zostać Gońcem Leśnym? Czyli takim wojownikiem Druidów ;P
Mod faktycznie zapowiada się znacznie lepiej od MT... Może nawet będzie to najlepszy mod jaki kiedykolwiek wyszedł na G1. Zapowiada się długi i wciągający.
PS Lepiej nie mów nic o tym 4 bogu. Trzymaj nas w niepewności. Wszyscy po włączeniu moda - Cel: Dowiedzieć się kim jest 4 bóg. ;PP
Xardas17:
--- Cytat: Saschy ---A będzie można zostać Gońcem Leśnym? Czyli takim wojownikiem Druidów ;P
Mod faktycznie zapowiada się znacznie lepiej od MT... Może nawet będzie to najlepszy mod jaki kiedykolwiek wyszedł na G1. Zapowiada się długi i wciągający.
PS Lepiej nie mów nic o tym 4 bogu. Trzymaj nas w niepewności. Wszyscy po włączeniu moda - Cel: Dowiedzieć się kim jest 4 bóg. ;PP
--- Koniec cytatu ---
No brawo dla tego pana pyta o konkrety
Tak jest takie ugrupowanie ziązane z własnie druidami i ich wojownikami ale nazwy nier wyjawie tez takich ugrupowan jest kilka ( nawet w demku )
dzikiben4:
Jestem testerem i jestem naprawde mile zaskoczony... mod wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie, bajerancki klimat, bardzo dobrze zaprojektowanie obozy kiedy zagracie sami zobaczycie te nowe oblicze Gothica :D napewno szybko was nie znudzi ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej