Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Gothic Wielka Wojna
yankus97:
ile jeszcze czasu do wydania demo?
Werewolf16:
Zapewne bedizemy musieli jeszcze poczekac.Bo twórcy cos zwlekają.Zapewne 1 Wiek.
PLShayloPL:
Moim zdaniem te wszystkie grupy modderskie powinny myśleć o tworzeniu jednego moda i szybkie ukończenie go, pomogło to też by w tworzeniu danego moda, a jak ?? Normalnie mieli by tylko na głowie jeden mod i mniej kłopotów... a nie walą tyle modów które kończą je dopiero po paru miesiącach małe i nic (przynajmniej dla mnie) nic nie warte, jak już mówiłem jeden mod na grupę, skończą mogą robić następny.
Serail:
zły pomysł, czemu? Powiedzmy, ze wszyscy modderzy zaczynają pracować nad powiedzmy "Złotymi Wrotami" albo "Opowieściami Renvalii" i co? jeden grafik będzie chciał zrobić mur czerwony drugi szary, powstani kłótnia. Jedn skrypter będzie chciał dać dwie możliwości zakończenia wuesta, a drugi trzy, powstanie kłótnia. Jeden spacerzysta będzie chaił postawić drzewko w mieście, drugi nie, powstani kłótnia, więc zamiast moda w dwa tygodnie nad którym pracuje kilkadziesiąt osób będzie tylko jeden wielki buredel, a moda jak nie było tak nie będzie. Zresztą z tego co wiem, to były już takie pomysły i teamie moddrskie nie najlepiej to zniosły.
Isentor:
Organizacja kuleje. Jakby przydzielili poszczególnym osobom odpowiednie obowiązki nie byłoby problemów. Jeden robiły domem Jasia a drugi Małgosi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej