Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Patche
Arti:
No więc chcę się dowiedzieć, ile jest pachy i w miarę Waszych chęci, co jaki poprawia.
Znam tylko te numerki:
0.8 - w Gothicu oryginalnie
0.9
1.2
1.3
1.4 - czy on jest ?
Mam uczucie, że jakiś patch pominąłem, ale mam nadzieję, że mi pomożecie Nie będę mówił po co mi ta wiedza, bo nie chce zapeszać.
Bandito:
Z tego co się orientuję to chyba wszystkie wymieniłeś oprócz 1.12. Jeśli chodzi o tego fanowskiego patcha 1.4 to on istnieje i poprawia dużo zadań, których normalnie nie dałoby się wykonać np. w końcu jest druga katana, którą dostajemy od Angara po pokonaniu go na arenie w Mora Sul.
Boba Fett:
Wszystko jest na stronie. Oto link do downloadu:
http://gothic.gram.pl/download/index.php?act=view&id=39
Mi, jakby co, wszystko działa i ładnie się ściąga - więc Tobie też powinno działać.
W dodatku na pewno dużo w Internecie jest stron, z których można pobrać ów patch, dlatego czasami sam spróbuj coś poszukać.
Arti:
Dzięki Wam A linki do pozostałych patchów ,ale kompatybilnych w polską wersją, oraz żeby nie było, że mi się coś dialogi kopią, bo wiem, że coś było zmieniane
~Fett bo wiesz, niektóre patche mogą być niekompatybilne z polską wersją, co się raczej nie skończy za dobrze
Respev:
--- Cytuj ---~Fett bo wiesz, niektóre patche mogą być niekompatybilne z polską wersją, co się raczej nie skończy za dobrze
--- Koniec cytatu ---
Gdyby były niekompatybilne, to wytłumacz mi, po co by były w downloadzie? Dla wglądu? -,-
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej