Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z wilkami

(1/2) > >>

Krakk:
Przed dotarciem do montery wszedlem do jaskini z wilkami i wszystkie pozabijalem i wzialem miecz wenzela potem poszedlem na farme kolo miasta i ten wlasciciel farmy powiedzial ze wilki sie zakradaja i ze musze je zabic i potem nie moge z nim juz pogadac a przeciez zabilem juz te wilki w jaskini z mieczem wenzela

.:KERTH:.:
Nie wiem w czym masz problem. Skoro zabiłeś WSZYSTKIE wilki w tej jaskini, to podczas ich zabijania powinno pisać, że misja wykonana, czy coś takiego. Jeśli tak było, to wystarczy z właścicielem farmy porozmawiać, i rozwinąć odpowiedni dialog. Jeśli nie, to albo to bug, albo mu chodziło o inne wilki. W przypadku buga, ściągnij jakieś fanowskie patche, a w przypadku innych wilków, po prostu poszukaj.

POZDRO.:KERTH:.

rafalos890:
Jesteś pewny, że zabiłeś wszystkie wilki? Ile dokładnie tych wilków zabileś? Bo któryś z nich mógł ci wejśc w ścianę (niestety czasem się tak zdarza...). Jeśli zabiłeś je wszystkie i nie wyskoczyło ci okienko informujące o wypełnieniu misji to prawdopodobnie masz jeszcze innego buga. Możliwe też, że wszedłeś do niewłaściwej jaskini.

Krakk:
A jak wilk wszedl w sciane to da sie to jakos naprawic??

Vigo:
Jeśli wilk wszedł w ścianę to poprostu wyjdźz jaskini i po chwili wruć do niej. Powinien tam być. Wiem bo ja tak miałem z bandytami w drodze do Montery   A jeśli nie to radził bym Ci zainstalować patche albo wczytać poprzedni stan gry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej