Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

O gustach się nie dyskutuje, ale jednak :P

<< < (3/5) > >>

.:KERTH:.:
Bela masz racje, ta sygna naprawde dała mi do myślenia. I od dzisiaj, apuleju do was userów tawerny Gothic, że ja od dzisiaj będe pisał lepsze posty, i być "mądrym" userem. Mam nadzieje że już nikogo do mnie nie uraże, a ci co są urażeni to sorki. Od dzisiaj team Kertha zostaje rozwiązany. Dziękuje za uwage  

Elrond Ñoldor:
Odkąd pamiętam oglądałem się za dziewczynami z ciemnym kolorem włosów (szatynki, brunetki ). Tak to jest po prostu że człowiek jak już zobaczy w snach ten swój ideał to porównuje do niego te wszystkie dziewczyny. Moim ideałem jest właśnie dziewczyna z tym kolorem włosów. Ale mniejsza z tym. Czemu tak wybrałem. Otóż z moich doświadczeń życiowych, mam 16 lat, wynika że brunetki/szatynki przebijają blondynki właściwie we wszystkim, a przynajmniej jest tak w mojej okolicy. Są one mądrzejsze, inteligentniejsze, zabawniejsze (chodzi mi tu o poczucie dobrego humoru) ładniejsze, bystrzejsze... A blondynki? Każda którą widzę, rozmawiam, ma mniejszą inteligencję :P , są one po prostu trochę dziwne. Wydaje mi się że przez to, że one myślą <lol> że są jakieś -naj- i wszyscy chłopacy będą tarzali się jej u stup. A co najdziwniejsze, każda, ale to każda dziewczyna która do mnie zagadała przez GG była blondynką.
Więc gdy idę ulicą mój wzrok zawsze kieruje się w kierunku tych "czarnulek" ;] i nigdy tego nie zmienię.

P.S Przepraszam jakbym uraził userkę z jaśniejszą karnacją...

--- Cytuj ---  Techno kojarzy mi się z głupią dyskoteką i z dziewczynami ubranymi jak prostytutki.
--- Koniec cytatu ---

Wybacz Respev, ale lekko mnie uraziłeś, nie wszystkie techno to walenie 180 razy w "coś tam" na minutę. Nie wszystkie techno jest złe. I ci którzy go słuchają nie muszą być koniecznie dziwnie ubranymi dupodajkami. Również w tym momencie mógłbym nieźle nagadać o Hip-Hopie. Bo dla mnie, jak to mówi mój kuzyn, muzyka prosto z ulicy do ucha jakoś nie trafia...

--------------------------------------------

--- Cytuj ---Bela masz racje, ta sygna naprawde dała mi do myślenia. I od dzisiaj, apuleju do was userów tawerny Gothic, że ja od dzisiaj będe pisał lepsze posty, i być "mądrym" userem. Mam nadzieje że już nikogo do mnie nie uraże, a ci co są urażeni to sorki. Od dzisiaj team Kertha zostaje rozwiązany. Dziękuje za uwage ].gif
--- Koniec cytatu ---

Dobre i to, ale to jest mały spamik

Respev:

--- Cytuj ---Wybacz Respev, ale lekko mnie uraziłeś, nie wszystkie techno to walenie 180 razy w "coś tam" na minutę. Nie wszystkie techno jest złe.
--- Koniec cytatu ---
Ale techno czyli muzyka lecąca na dykotekach, gdzie 80% ludzi to narcyzy i puste lale, czy trance, dance, euro dance, hard bass, terrorcore, hardcore, speedcore czy może schranz? :] Inaczej - disco laski to mało inteligentne stwory ;f Mówię tylko o płci żeńskiej, gdyż mężczyzni czasem muszą sobie posłuchać ostrego napier*alania ;f

--- Cytuj ---Również w tym momencie mógłbym nieźle nagadać o Hip-Hopie. Bo dla mnie, jak to mówi mój kuzyn, muzyka prosto z ulicy
--- Koniec cytatu ---
Hip-Hop to nie muzyka... reszte mojego powiedzenia chyba każdy zna ;d

Brunetki i szatynki za to wolą... nie wiem... coś bardziej inteligentnego niż pójście na dyskoteke, wiem z autopsji ;> Natomiat te co się farbują na blond, urodziły się z włosami innego koloru, ale w głębi duszy myślą, że są "c00l" i "zajefajne". A najgorsze to te, które się farbują na biało. Mówi się, że dziewczyny w wieku młodzieńczym lubią wyglądać na starsze, ale żeby udawać, że ich włosy siwieją?

Elrond Ñoldor:

--- Cytuj ---Hip-Hop to nie muzyka... reszte mojego powiedzenia chyba każdy zna ;d
--- Koniec cytatu ---

Wybacz użyłem złego zdania.

--- Cytuj ---posłuchać ostrego napier*alania ;f  
--- Koniec cytatu ---

Nie wszystkie techno to ostre napie*dalanie ;] , ale też to nie jest temat do tego typu rozmów i przestańmy mówić o muzyce.

--- Cytuj ---Brunetki i szatynki za to wolą... nie wiem... coś bardziej inteligentnego niż pójście na dyskoteke, wiem z autopsji ;>
--- Koniec cytatu ---

Również ja to zauważyłem, to właśnie brunetki częściej czytają książki lub oglądają jakiś dobry film. A blondynka? Taka... pustka... zero totalne...

--- Cytuj ---Natomiat te co się farbują na blond, urodziły się z włosami innego koloru, ale w głębi duszy myślą, że są "c00l" i "zajefajne".
--- Koniec cytatu ---

Z tego wynika że nie wszystkie brunetki są takie najlepsze. Ale może to od nich nie zależy? Może to przez przyjaźnie z blondynkami. Wydaje mi się że dziewczyna o słabym, podatnym charakterze, widząc swoja adorowaną przyjaciółkę (blondynkę) chce się do niej upodobnić. Stąd ta zmiana w kolorze włosów. Ale z tej mojej gadaniny wynika że za wszelką cenę chcę bronić brunetek .

--- Cytuj --- A najgorsze to te, które się farbują na biało. Mówi się, że dziewczyny w wieku młodzieńczym lubią wyglądać na starsze, ale żeby udawać, że ich włosy siwieją?
--- Koniec cytatu ---

To już totalne bezmózgowie. Jeśli dziewczyna tak robi to brak słów. Ale chyba każdy normalny człowiek stwierdzi wiek dziewczyny widząc twarz, a nie kolor włosów... Ale ja nigdy się z tym nie spotkałem więc nie wiem juz co o tym sądzić.  

Bela:

--- Cytuj ---Muzyką można wyrazić sobie. Jeśli słuchasz hip-hopolo jesteś homoseksualistą, jeśli słuchasz popu - nie znasz się na muzyce, jeśli słuchasz rocku - jesteś normalny. Jeśli słuchasz rapu (polskiego, nie amerykańskiej komercji) - lubisz muzykę inteligentną (proszę się z tego przykładu nie śmiać). Po tym możemy poznać czy któs jest inteligentny czy nie ;f Techno kojarzy mi się z głupią dyskoteką i z dziewczynami ubranymi jak prostytutki.
--- Koniec cytatu ---

Z dużą częścią się zgodzę, co do gatunków muzyki i typów ludzi także, co do muzyki inteligentnej nie będę się śmiał, cenię sobie kawałki WWO i Ostrego. Przy czym słucham Dżemu czasami, Erica Claptona i tak dalej.. Techno - fakt gatunek muzyki najpopularniejszy w dyskotekach i kolejny fakt, dużo dziewczyn które swędzi krok (i co za ból) po większości te swędzące to blondynki. No ale przecież nikt nie każe z nimi rozmawiać, podchodzić, przystawać na ich propozycję. Ja jak idę na dyskotekę to ze swoją kobietą, szatynką, i tylko po to by się dobrze bawić i wyszaleć, napić piwa i miło spędzić czas. Prostytutek do tego nie mieszajmy :P

--- Cytuj ---Wybacz Respev, ale lekko mnie uraziłeś, nie wszystkie techno to walenie 180 razy w "coś tam" na minutę. Nie wszystkie techno jest złe. I ci którzy go słuchają nie muszą być koniecznie dziwnie ubranymi dupodajkami. Również w tym momencie mógłbym nieźle nagadać o Hip-Hopie. Bo dla mnie, jak to mówi mój kuzyn, muzyka prosto z ulicy do ucha jakoś nie trafia...
--- Koniec cytatu ---

otóż to nie wszystko techno jest złe i nie każda przedstawicielka słuchaczy tego gatunku daje wszystkim ile zechcą. A co do nagadania o "hip hopie", moja szwagierka kreuje się na skejciarę, słucha 3 piosenek Peji, miesza to z Sumptuasticiem i Verbą.. Przy okazji łatwa na potęgę i w***wiająca dupydająca. już bardziej z prostytucją mi się kojarzą dziewczyny słuchające "hiphopu" nie mając o rapie zielonego pojęcia.

--- Cytuj ---Inaczej - disco laski to mało inteligentne stwory ;f Mówię tylko o płci żeńskiej, gdyż mężczyzni czasem muszą sobie posłuchać ostrego napier*alania ;f
--- Koniec cytatu ---

A to swoją drogą, istnieje gatunek dziewczyn które chodzą na dyskoteki w zupełnie innym celu, niż są cluby przeznaczone.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej