Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Quiz Warcraft III + Dodatek
Arkhan:
--- Cytuj ---Dlaczego Monoroth miał władzę nad orkami?
--- Koniec cytatu ---
O ile dobrze pamiętam to jeden z orkowych wojowników imieniem Grom Hellscream wypija krew Monorotha z zatrutego magicznego źródła tym samym sprowadzając władze demonów i Monorotha na orków.
Czekam na potwierdzenie.
Moje Pytanie:
W jaki sposób można było uratować Groma Hellscream'a od klątwy a zarazem jego orkowych braci?
Chabacik:
Nie jestem pewny ale chyba przez połączenie magi orków z magią ludzi, w specjalnym rytuale.
Skoro Arkhan nie raczy potwierdzić to zadam pytanie:
Kim była Tyrande?
Była jeszcze kapłanką księżyca ale uznaję.
Maksous:
Tyrande była elfką. Odgrywała ważną rolę, w III części pomagała przy wojnie o górę Hyjal, poza tym wybudzała wszystkich Druidów. W Dodatku "Frozen throne" starała się pomóc Ilidanowi i raz prawie umarła. Jednakże dzięki poświęceniu Ilidana i Malfuriona, Tyrande przeżyła a Demon wraz z nagami powędrował do innego świata.
Chabacik:
Skoro Maksous nie zadał pytania znowu ja to zrobię. Więc brzmi ono tak: Jak można było zbudzić Furiona?
Dobrze, zadawaj zagadkę.
Vlades:
Trzeba było użyć rogu Cenariusa - pół Boga - którego pilnowali jego strażnicy, chyba trzech żywiołów, ale chyba nie muszę mówić jakich...
Edit: Jak nazywał się władca wszystkich złych istot, któremu Illida przysiągł służbę?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
- Mistrzu94 - Dobrze, dawaj swoją zagadkę...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej