Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Quiz Warcraft III + Dodatek

<< < (2/7) > >>

Arkhan:

--- Cytuj ---Dlaczego Monoroth miał władzę nad orkami?
--- Koniec cytatu ---

O ile dobrze pamiętam to jeden z orkowych wojowników imieniem Grom Hellscream wypija krew Monorotha z zatrutego magicznego źródła tym samym sprowadzając władze demonów i Monorotha na orków.

Czekam na potwierdzenie.

Moje Pytanie:

W jaki sposób można było uratować Groma Hellscream'a od klątwy a zarazem jego orkowych braci?

Chabacik:
Nie jestem pewny ale chyba przez połączenie magi orków z magią ludzi, w specjalnym rytuale.

Skoro Arkhan nie raczy potwierdzić to zadam pytanie:

Kim była Tyrande?

Była jeszcze kapłanką księżyca ale uznaję.

Maksous:
Tyrande była elfką. Odgrywała ważną rolę, w III części pomagała przy wojnie o górę Hyjal, poza tym wybudzała wszystkich Druidów. W Dodatku "Frozen throne" starała się pomóc Ilidanowi i raz prawie umarła. Jednakże dzięki poświęceniu Ilidana i Malfuriona, Tyrande przeżyła a Demon wraz z nagami powędrował do innego świata.

Chabacik:
Skoro Maksous nie zadał pytania znowu ja to zrobię. Więc brzmi ono tak: Jak można było zbudzić Furiona?

Dobrze, zadawaj zagadkę.

Vlades:
Trzeba było użyć rogu Cenariusa - pół Boga - którego pilnowali jego strażnicy, chyba trzech żywiołów, ale chyba nie muszę mówić jakich...

Edit: Jak nazywał się władca wszystkich złych istot, któremu Illida przysiągł służbę?

-----------------------------------------------------------------------------------------------

- Mistrzu94 - Dobrze, dawaj swoją zagadkę...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej