Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Prolem z wypłynięciem do Dworu Irdorath...
Kamiloso:
wiecie jak wypłynąć na wyspe do Dworu Irdorath?? Bo mam już całą załoge na statku, podchodze do kapitana (Jorgena) i nic. Wie ktoś coś na ten temat??
Melkor:
Czyli wszystko dobrze, ale kapitan (w tym przypadku Jorgen) powinien ci dać klucz jak mu powiedziałeś, że czas wypłynąć. Tym kluczem otwierasz kajutę kapitana, idziesz w stronę łóżka i oto przed tobą otwiera się 6 rozdział. Jeżeli nie dostałeś klucza to jakiś bug i może pomóc kod na klucz, dostanie się do kajuty za pomocą kodu (myślę, że wiesz jak używać kodów, ale przezorności nigdy za wiele [wejdź w okno statystyk "b" i wpisz "marvin" bez cudzysłowiu, wyjdź ze statystyk "b" i wciskając "k" przeskakujesz do przodu, można tak przeskakiwać przez ściany]) albo wczytaj wcześniejszy save.
PLShayloPL:
Są trzy rzeczy które mogłeś nie spełnić
1.Musisz porozmawiać z paladynem nie pamiętam jak ma na imię ale będzie on stał obok statku dopiero jak załoga będzie szła na statek to on się pojawi z nikąd jak to zawsze w sumie jest porozmawiaj z nim a on popłynie z tobą.
2.O to powód drugi byłeś w klasztorze??Jeśli nie to idź jeśli tak to widocznie nie wziołeś mapy i dziennika.
3.Trzeci powód ja idziecie na statek to jergan zależy kogo masz z kapitana jak ty mu wszytsko dasz to on ci da klucz do kajuty kapitana.Ona jest na statku jak są schody w dół a obok na zewnątrz małe schody w góre dokładnie to jak wchodzisz na statek idziesz na wyższy pokład i tam jest jeszcze wyższy ale to na tym poziomie masz wejść tymi małymi schotkami w góre (nie w dół w górę!) i idźna koniec są drzwi z schodkami 2 stopnie otwórz je podejdź do łózka albo skrzyni i ci sam odpali film że płyniesz.
Ps:Sory że pisze tak dużo i zbłendami ale śpieszyłem sie i dokładniej opisałem mam nadzieję że pomogłem.
Respev:
Musisz dać mu mapę Irdorath, którą znajdujesz w podziemiach klasztoru.
Enzo:
Jeżeli dałeś już mapę swojemu kapitanowi, to teraz wejdź do kajuty kapitana i gitara. Filmik i witamy na Dworze Irdorath.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej