Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Xardas kontra Werter (komiks)
Vertex:
Co tu gadać naprawde ty wkładasz serce przy robieniu tych komiksow. Bardzo mi się one podobają. Są bardzo dobre pod względem graficznym jak i fabularnym. Daje oczywiście 5/5
YanCo:
Cholera podajcie mi link żebym mógł przeczytać 2 część komiksu "Nóż z ciemności"Z góry dzięki
Maximus:
CZLOWIEKU! Najlepszy komiks jaki czytalem! Wyszedł ci perfekcynie. Znaczy się początek był nudnawy. Ale w twoim komiksie jakoś mnie nie nudziło, że sobie chodzili. Nie wiem czemu. Po prostu bomba. Fany koniec, chociaż przesadziłeś już. Najlepszy koniec byłby jak wpadli do wody i na tym koniec. Trochę naciągane ale jakie dzielo...
11/10 xD
Maximus:
Jeszcze Jedno bo mam takie samo pytanie jak Xar_das. Jak zrobić, żeby screeny były na jednej palecie? Trzeba mieć jakieś specalne programy, czy można wszystko w np. paincie? Bo też chciałbym zacząć robić komiksy. Oczywiście moje będą noobskie, ale proszę mnie nie zniechęcać. Z góry dziękuje. I proszę o szybką odpowiedź .
PLShayloPL:
--- Cytat: Maximus ---Jeszcze Jedno bo mam takie samo pytanie jak Xar_das. Jak zrobić, żeby screeny były na jednej palecie? Trzeba mieć jakieś specalne programy, czy można wszystko w np. paincie? Bo też chciałbym zacząć robić komiksy. Oczywiście moje będą noobskie, ale proszę mnie nie zniechęcać. Z góry dziękuje. I proszę o szybką odpowiedź .
--- Koniec cytatu ---
Wiesz nie jestem pewien czy tak się robi komiksy ale powiem, moim zdaniem włanczasz Gothic 2 czy Gothic 1 nie ważne i robisz w wybranych w miejscach przez ciebie dużo screen i później je obrabiasz przez painta robisz tabelę na screenie i piszesz. Tak myślę oczywiście. :/
Nawigacja
Idź do wersji pełnej