Autor Wątek: Prolem z wypłynięciem do Dworu Irdorath...  (Przeczytany 5583 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamiloso

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Prolem z wypłynięciem do Dworu Irdorath...
« dnia: 24 Wrzesień 2007, 12:41:42 »
wiecie jak wypłynąć na wyspe do Dworu Irdorath?? Bo mam już całą załoge na statku, podchodze do kapitana (Jorgena)  i nic. Wie ktoś coś na ten temat??

Offline Melkor

• Kret
  • *
  • Hallowed are the Ori!
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Wrzesień 2007, 13:20:43 »
Czyli wszystko dobrze, ale kapitan (w tym przypadku Jorgen) powinien ci dać klucz jak mu powiedziałeś, że czas wypłynąć. Tym kluczem otwierasz kajutę kapitana, idziesz w stronę łóżka i oto przed tobą otwiera się 6 rozdział. Jeżeli nie dostałeś klucza to jakiś bug i może pomóc kod na klucz, dostanie się do kajuty za pomocą kodu (myślę, że wiesz jak używać kodów, ale przezorności nigdy za wiele [wejdź w okno statystyk "b" i wpisz "marvin" bez cudzysłowiu, wyjdź ze statystyk "b" i wciskając "k" przeskakujesz do przodu, można tak przeskakiwać przez ściany]) albo wczytaj wcześniejszy save.
« Ostatnia zmiana: 24 Wrzesień 2007, 13:23:02 wysłana przez Melkor »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 24 Wrzesień 2007, 13:20:43 »

Offline PLShayloPL

• Myśliwy
  • Reputacja: 3
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Wrzesień 2007, 13:27:59 »
Są trzy rzeczy które mogłeś nie spełnić

1.Musisz porozmawiać z paladynem nie pamiętam jak ma na imię ale będzie on stał obok statku dopiero jak załoga będzie szła na statek to on się pojawi z nikąd jak to zawsze w sumie jest porozmawiaj z nim a on popłynie z tobą.

2.O to powód drugi byłeś w klasztorze??Jeśli nie to idź jeśli tak to widocznie nie wziołeś mapy i dziennika.

3.Trzeci powód ja idziecie na statek to jergan zależy kogo masz z kapitana jak ty mu wszytsko dasz to on ci da klucz do kajuty kapitana.Ona jest na statku jak są schody w dół a obok na zewnątrz małe schody w góre dokładnie to jak wchodzisz na statek idziesz na wyższy pokład i tam jest jeszcze wyższy ale to na tym poziomie  masz wejść tymi małymi schotkami w góre (nie w dół w górę!) i idźna koniec są drzwi z schodkami 2 stopnie otwórz je podejdź do łózka albo skrzyni i ci sam odpali film że płyniesz.

Ps:Sory że pisze tak dużo i zbłendami ale śpieszyłem sie i dokładniej opisałem mam nadzieję że pomogłem.  

Respev

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Wrzesień 2007, 13:28:14 »
Musisz dać mu mapę Irdorath, którą znajdujesz w podziemiach klasztoru.

Offline Enzo

• Magnat
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Wrzesień 2007, 13:52:19 »
Jeżeli dałeś już mapę swojemu kapitanowi, to teraz wejdź do kajuty kapitana i gitara. Filmik i witamy na Dworze Irdorath.

Offline Kamiloso

• Kret
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Wrzesień 2007, 16:02:14 »
Dzięki Dzięki Dzięki wszystkim jestem juz na wyspie i ide skopać tyłki sługusom Beliara:D

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #5 dnia: 24 Wrzesień 2007, 16:02:14 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything