Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jaką macie wersje ?
Elrond Ñoldor:
Saga Gothic (G1,G2+NK) Platynowa kolekcja - coś koło 60 złotych...
Gothic 3 ( ten z czerwoną okładką ) - 90 złociszy...
Miałem jeszcze G2 z podajże jakiejś gazetki... ale sprzedałem.
A co do wydawania pieniędzy na Gothica. Otóż oczywiście rodzice nigdy by mi nie dali kasy na jakakolwiek grę, więc zarabiam, odkładam i w tedy ją kupuje.
--- Cytuj ---Otóż oczywiście rodzice nigdy by mi nie dali kasy na jakakolwiek grę, więc zarabiam, odkładam[...]
--- Koniec cytatu ---
Pierwszy raz od jakiegoś dłuższego czasu widze kogoś, który nie dostaje pięniedzy od rodziców, a woli sam sobie na nie zapracować.. Widzę, że nie jestem jedyny.
.:KERTH:.:
Ja tam mam wszystkie originałki Oto one:
Gothic I-oryginał z serii "eXtra Klasyka".
Gothic II-oryginał z serii "eXtra Klasyka".
Gothic II NK-oryginał z serii "eXtra Klasyka".
Gothic 3-oryginał, wydanie premierowe.
Rysownik:
Gothic dostałęm od wujka, czhyba z Wyborczej
Gothic 2 legal
Gothic NK i Gothic 3 nie mam
--- Cytat: XAR_DAS w 19 Wrzesień 2007, 19:51:27 ---JA TEÂŻ JESTEM UCZCIWY< PO PROSTU NIE MAM KASY ÂŻEBY KUPIĂ GRĂ ZA 100 zł !!!!
--- Koniec cytatu ---
Zaliczyłem LOLa. To tak jakby ukraść biżuterię i się usprawiedliwiać biedą. "Przebaczcie mi. Jestem biedny i osamotniony. O to mój numer konta bankowego, na który można przekazywać datki. Mogę już sobie pójść?"
NIE, NIE JESTEÂŚ UCZCIWY. JAK SIĂ NIE MA KASY, TO SIĂ NIE GRA.
Eregrin:
Ja kupiłem Sagę Gothic (I, II + NK) w empiku - platynowa kolekcja. Uważam, ze gry powinno się mieć oryginalne. Jest w tedy większa satysfakcja po przejściu. ;) Gothica III nie mam, bowiem najpierw muszę kupić nowy komputer ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej